BTR wordt onderdeel van Bouwgroep Schrijver

Na een langdurige en plezierige samenwerking hebben de aandeelhouders van BTR Architectuur + Bouwkunde per 1 juli 2023 de aandelen verkocht aan Bouwgroep Schrijver.

Middels onderstaand bericht zijn de relaties ingelicht over deze stap:
“Na 16 jaar intensieve en plezierige samenwerking informeren wij u over recente ontwikkelingen binnen BTR Architectuur + Bouwkunde in Rotterdam. We hebben in afgelopen jaren talrijke projecten gerealiseerd, met een specifieke focus op verduurzaming en vernieuwing van de woningmarkt.

We merken op dat opdrachten steeds vaker als ‘Design & Build’-opdrachten rechtstreeks naar aannemers gaan. Hierdoor verschoof onze rol de afgelopen jaren meer naar technische ondersteuning en specifieke expertise. Door deze externe en ook interne veranderingen zijn de aandelen verkocht aan Bouwgroep Schrijver. De bouwgroep ervaart juist een intensivering in de voortrajecten van projecten. Met deze fusie combineren we onze kennis en expertise om een nog sterkere positie in de markt te hebben.

BTR zal zich in de toekomst verder ontwikkelen als breed expertisecentrum op het gebied van architectuur, bouwkunde, bouwkosten, woningbouwconcepten in nieuwbouw-, renovatie- en verduurzamingsopgaven.

Johan Timmermans zal BTR per 1 november 2023 verlaten. Via deze mailing willen wij alle relaties bedanken voor de goede samenwerking”.

Met vriendelijke groet,

Namens BTR Architectuur + Bouwkunde,  Erik van der Ree

Namens Bouwgroep Schrijver: Landré Schrijver

background